Overzicht van onze trainingsmogelijkheden

  Actuele trainingsagenda

 Training & Demo op locatie van Mondaga CRM, Keylink & CA Communication Assistent

Mondago Go Connect is een zeer flexibel CTI pakket voor CRM integratie met een groot aantal pakketten. Go Connect beschikt ook over een Android of iPhone App voor presence en Integratie met de PBX. Keylink is ook geschikt voor CRM integratie en/of biedt een rapportage mogelijkheid. CA is het standaard Panasonic CTI pakket dat beschikt over een Outlook integratie en presence.
                                                         Neem contact op voor een afspraak!

Hieronder treft u een overzicht van de technische producttrainingen voor Panasonic telefooncentrales aan. Klik op de desbetreffende training voor meer informatie en het aanmelden van cursisten. Vanwege de ruime praktijk gelegenheid, die tijdens de training wordt geboden, is het aantal deelnemers per training beperkt. Schrijf u tijdig in voor deelname aan een van de beschikbare trainingen.
 Voor de NCP/TDE en de nieuwe generatie KX-NS1000 centrales is er een basistraining en trainingen voor Unified Messaging, CTI, IP en SIP techniek, SIP Multi-Cell DECT etc.

Voor het actuele aanbod van trainingen en inschrijving kunt u gebruikmaken van het inschrijfformulier op de website www.ns1000.nl

U kunt ook het onderstaande contactformulier gebruiken.

 

 

 


Voor het aanmelden van cursisten voor de bovengenoemde trainingen kunt u telefonisch contact opnemen, of gebruik maken het contactformulier.

  Index

  Onze bedrijfsgegevens

  Partners

  Zoeken
  Statistieken


4552 Bezoekers