Overzicht met oplossingen uit het Teleknowhow portfolio

  De GSM Gateway

Bedrijven die regelmatig uitgaande telefoongesprekken voeren naar mobiele telefoons, kunnen vaak besparen op de gesprekskosten,door een GSM Gateway te installeren.
Dit komt omdat de gesprekskosten voor bellen van een vaste aansluiting naar een mobiele telefoon veel hoger liggen dan de gesprekskosten van mobiel naar mobiel. Daarnaast wordt voor mobiele telefoons vaak een gunstig abonnement afgesloten waarin het onderling bellen tussen collega's goedkoper is dan de normale gesprekstarieven.

Dit voordeel kan ook worden ge´ntegreerd in de telefooncentrale. Door een GSM Gateway te installeren. De telefooncentrale kan, door gebruik te maken van de LCR functie, automatisch alle mobiele nummers opvangen en routeren via de GSM Gateway, in plaats van via het vaste telefoonnet. Veelal is het een kwestie van enkele maanden tot een jaar om de investering voor een GSM Gateway terug te verdienen.

Als de mobiele gebruikers over een verkort nummer beschikken om elkaar te kunnen bereiken, kunnen deze nummers ook via de telefooncentrale worden gebruikt. De GSM Gateway is niet alleen geschikt voor uitgaand mobiel telefoonverkeer, maar kan worden ingezet om inkomende oproepen van mobiele gebruikers tegen hetzelfde gunstige tarief te ontvangen op de bedrijfstelefooncentrale. De inkomende gesprekken komen uit bij een telefoniste of kunnen met behulp van nakiezen een intern toestelnummer aankiezen.

  Overzicht
 
  • Gunstig tarief

  • routeren van 06

  • Uitgaand verkeer

  • inkomend verkeer

  • 1 ~30 kanalen

  • Nakiezen

  Index

  Onze bedrijfsgegevens

  Partners

  Zoeken
  Statistieken


4552 Bezoekers