Welkom bij Teleknowhow

Teleknowhow verzorgt dienstverlening op het gebied van communicatie toepassingen voor zowel de telecommunicatie als de datacommunicatie in het midden en klein bedrijf.
We geven advies over de technische mogelijkheden van vandaag en morgen.
Voor veel leveranciers is het van belang om personeel en afnemers goed te trainen op nieuwe, vaak innovatieve, producten en kennis te maken met nieuwe toepassingsgebieden.

Teleknowhow kan door middel van een gedegen maatwerk trainingsprogramma helpen bij het introduceren van producten in de markt. Daarnaast ondersteunen we projecten door een duidelijke gebruikerstraining te ontwikkelen en verzorgen. Hierdoor wordt de implementatie van nieuwe producten en technieken soepel en snel in de organisatie opgenomen.

Onze filosofie is om kennis te verstrekken in duidelijke taal. Voor de leverancier op acceptabel technisch niveau en voor de gebruiker in duidelijke begrippen.


Teleknowhow is een handelsmerk van Von Henning Telecom, gevestigd in Vlaardingen.
  Een greep uit ons dienstenpakket...Een veel besproken onderwerp is Voice over IP (VoIP).
Een techniek die het mogelijk maakt om het telefoonverkeer over het data netwerk te laten verlopen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om verschillende technieken via hetzelfde medium met elkaar te integreren.
  Contact informatie


wanneer u ervan overtuigd bent dat wij iets voor uw bedrijf, vereniging of instelling kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen en hierin u wensen aan te geven.

Het is ook mogelijk om ons een e-mail bericht te sturen op het volgende adres:
                                     
Wij nemen dan geheel verblijvend contact met u op.

  Index

  Nieuws

Maak kennis met de website van Teleknowhow.

De Teleknowhow website geeft u een duidelijk overzicht van onze diensten.
Voor onze vaste klanten beschikken we over een ruime kennis database met informatie, software en drivers. Bel ons nu voor meer informatie over ons Support Abonnenement!

Technische trainingen voor Panasonic telefooncentrales

Teleknowhow verzorgt alle technische trainingen voor Panasonic Nederland.
Panasonic heeft haar totaal vernieuwde lijn telefooncentrales geļntroduceerd, schrijf u nu in voor de technische trainingen!!

Teleknowhow biedt het Software Support Abonnement voor Panasonic telefooncentrales

Met het Software Support Abonnement bent u altijd voorzien van de laatste software en drivers. We hebben handige tips en bieden tevens e-mail support. Dit alles voor € 99,- excl. BTW per jaar.

  Partners

  Zoeken
  Statistieken


4552 Bezoekers